Fasadtvätt och taktvätt i Stockholm

fasadtvätt

Vi erbjuder våra kunder en miljövänlig fasadtvätt och taktvätt. Regelbunden rengöring är ett enkelt och prisvärt sätt att undvika kostsamma fasadrenoveringar och takrenoveringar. Våra skonsamma metoder kan även användas på Q- och K-märkta objekt.

Vi använder ultrarent vatten när vi utför fasad- och taktvätt. Det är en skonsam metod, både mot byggnad, människor, djur och miljö. Det är ett enkelt och billigt sätt att förbättra det estetiska intrycket och metoden är bäst i test enligt Folksams oberoende undersökning.

Tak- och fasadtvätt med ultrarent vatten fungerar på både tegel-, plåt-, trä- och putsfasad, samt på stenplattor, betong, skivtäckningar, glas och sten. Det är en kostnadseffektiv rengöringsmetod som ger byggnaden ett förbättrat utseende och ökad livslängd. Genom att regelbundet utföra en rengöring av fasad och tak minskar även kostnaderna för uppvärmning. Det bästa för byggnaden är underhållstvätt med 1-2 års intervall, samt innan fasaden ska målas.Standardtak upp till 150m2

Arbetskostnad
Avräkning ROT-avdrag Drivmedel

Att betala totalt

7000kr

-2100kr

400kr

5300kr

Priset innefattar moms med 1480kr och avser tak upp till 150m2 med max 40grader lutning och riktar sig till privatpersoner i villa eller radhus. Betalning kan göras med kort, kontanter eller mot faktura.

För brantare lutning och större takytor, kontakta oss för att kostnadsfritt prisförslag.

Priset 5300kr avser normalstor villa (130m2 - 180m2) och är inklusive moms och ROT-avdrag på arbetskostnaden.
Prisexempel:

FASADTVÄTT

Från 5300kr

TAKTVÄTT

Detaljerad prisinformation

Arbetskostnad
Avräkning ROT-avdrag Drivmedel

Att betala totalt

5300kr

7000kr

-2100kr

400kr

Priset innefattar moms med 1480kr och avser normalstor villa (130m2-180m2) och riktar sig till privatpersoner i villa eller radhus. Betalning kan göras med kort, kontanter eller mot faktura.


Priser på taktvätt eller fasadtvätt för Bostadsrättsföreningar, Fastighetsbolag och lägenheter.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisföslagSe foton på resultet. Fler bilder hittar du i galleriet.

Använd nedan formulär för ett prelimenärt kostnadsförslag eller bokning av provtvätt.
Kostnadsförslaget som du får är en uppskattning. För att kunna ge en korrek prisuppgift gör vi alltid ett besök på platsen. Självklart kostnadsfritt.